Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Moderátorka Zuzana Belohorcová (48) už má doma školačku. Teprve pětiletá Salma včera s maminkou i tatínkem Vlastou Hájkem prožívala svůj první školní den. V pěti letech nastoupla do 1. třídy. Malá Salma bude chodit do školy v americkém Miami, kde rodina žije.

Zatímco v Čechách čeká školáky první den až za týden, v Americe už začali. "Včerejším dnem začal pro naši dceru školní režim. Salminka bude navštěvovat South Pointe Elementary School, která patří mezi nejlepší školy na Floridě. Zatím ji to velmi baví, i dnes se do školy moc těšila, máme radost. Doteď ve školce chodila na hodiny baletu, ve škole bude navštěvovat gymnastiku a bude mít hodiny zpěvu," řekla Super.cz Belohorcová.

Nadšení jsou s manželem i z toho, že byla Salma zařazená do třídy extrémně chytrých dětí. "Tím, že Salminka vyniká ve zpěvu, v tanci, v plavání, v pěti a půl letech umí číst a psát anglicky, zařadili ji do premium class, do třídy pro extrémně nadané a chytré děti. Máme z ní velkou radost. Jsme pyšní rodiče," dodala moderátorka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám