Hlavní obsah
Famous
Článek

Barbadoská rodačka Rihanna má teď zřejmě pocit, že nejlepší milenci žijí právě na Barbadosu. Její první kluk pocházel z tohoto karibského ostrova a ona v něm opět našla zalíbení. Vůbec jí přitom nevadí, že není jedinou ženou jeho srdce a že mu Barbadosanky přezdívají „bůh lásky“. Negus Sealy jí přitom nabídl k vybrečení náruč, když dostala nakládačku od expřítele Chrise Browna.

Rihanna se v poslední době ukazuje se svými bývalými často. Nedávno to byl Drake, před ním Matt Kemp, teď je to Negus, s nímž randila ještě jako naprosto neznámá holka s pěveckým talentem.

„Negus byl po jejím boku pořád. Byl její první velkou láskou. Dámy ho tady milují všechny, a říkají mu bůh lásky. Vždycky se dávali dohromady, když byla Rihanna tady na Barbadosu, ale teď se to vyvinulo opět ve skutečný vztah,“ tvrdí kamarádka třiadvacetileté hvězdy.

Rihanna u mužů čeká jedno. Že budou pořádnými chlapy. „Hraji velmi dominantní roli ve svém životě, v každém jeho aspektu. Ale ráda se pořád cítím jako žena. Mám pocit, že je čas, kdy musí chlap být skutečně mužem a já musím být ženou. A pokud jsem mužem i v posteli, není to nic pro mě,“ přiznala nedávno třiadvacetiletá zpěvačka.

Reklama

Další články

Načítám