Hlavní obsah
Článek

V roce 2013 z něj byl sice sympaťák, ale postavou rozhodně neoslňoval. Pak ale potkal dívku svých snů, fitness trenérku Evu, a dva roky nato i díky jejímu drilu vyhrál soutěž pro nejkrásnější pány republiky. Mrkněte na ten rozdíl!

Muž roku 2015 Jakub Kraus sice nikdy nebyl cvalík, ale přece jen se na něm podepsalo bouřlivé studentské období. Pařby však ze dne za den vystřídalo chození do fitka a kvůli lásce k nádherné blondýně se změnil zvenku i zevnitř.

„Zakousl jsem se tehdy do sportu díky Evě. Přes deset let dělá fitness trenérku a zabývá se zdravým životním stylem a jídlem. V těch začátcích mi hodně pomohla, věděl jsem díky ní, co je dobré a co ne, což mi hodně ulehčilo situaci. Nemusel jsem tak vůbec tápat. Dnes už je pro mě sport a cvičení drogou,“ řekl Super.cz fešák Jakub, který se živí podobnou profesí jako jeho slečna, má firmu s krabičkovou dietou.

Kuba je na to, že se stal Mužem roku, nesmírně pyšný. „Budu se snažit dobře reprezentovat na akcích i na finále celosvětové soutěže krásy. Do Muže roku jsem šel s tím, že vyhraju, věřil jsem si i v tom, že dokážu dobře prezentovat sebe i případně Muže roku. A jsem moc rád, že se to zatím potvrzuje,“ dodal Kraus.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám