Hlavní obsah
Článek

Hlavní hrdina seriálu Studio 30 Rock se oženil. Komik Tracy Morgan si vzal svou dlouholetou přítelkyni Megan Wollover, a to v neděli 23. srpna. Zasnoubil se s ní už v roce 2011, ale svatební plány jim loni překazila těžká autonehoda, při níž si šestačtyřicetiletý herec vážně poranil hlavu a nohu.

Tracy a Megan spolu mají dvouletou dcerku Maven, z níž učinili družičku. K oltáři si komik dovedl snoubenku sám, bylo to pro něj vítězství nad loňskou nehodou. Po ní totiž nemohl pořádně stát, sedět a chodit. Vše se musel celý rok znova učit.

„Nechtěl jsem si vést manželku svatebním špalírem o holích či na vozíčku. Takže jsem musel velmi tvrdě pracovat na své rehabilitaci. Musel jsem se hodně zlepšit,“ prohlásil Tracy v rozhovoru pro magazín People.

„Loni jsem o Tracyho téměř přišla, jsem tak vděčná, že jsem se konečně mohla provdat za lásku svého života. Prošli jsme si těžkými časy a naše láska je díky tomu silnější. Jsem tak nadšená, že vidím naši společnou budoucnost, a vnímám jako veliké štěstí, že s Tracym strávím zbytek svého života,“ dodala Wollover.

Reklama

Další články

Načítám