Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

K létu patří festivaly a těch si Julie Zugarová (37) naplno užívá. O víkendu s kamarády dováděla na festivalu Mácháč 2015.

Na taneční události pořádané na břehu Máchova jezera, v pološeru porcovaném lasery, světelnými efekty a pyrotechnikou nebylo možné finalistku České Miss 2009 a majitelku největšího silikonového poprsí v českém šoubyznysu přehlédnout. Na Mácháč modelka nevyrazila v maskáčovém úboru a holínkách, ale vyzdobila se jako do klubu. A pochopitelně nechyběl její pověstný hluboký výstřih.

Jak si modelka páteční večer s přáteli užila? „Jsem takový multikulturní člověk a poslechnu si cokoliv, ale nejraději mam elektronickou hudbu, kterou poslouchám už hodně let. Je živá a temperamentní a to se mi líbí. Nejradši poslouchám styl deep house, house, techno a minimal. Proto ráda navštěvuji různé party a festivaly, a tak jsem si nemohla nechat ujít ani letošní největší beach open air Mácháč, který jsem si s přáteli výborně užila,” říká Julie, která se prý už nemůže dočkat dalšího ročníku.

Reklama

Další články

Načítám