Hlavní obsah
Článek

Bývalou modelku a nyní maminku téměř na plný úvazek Jitku Kocurovou (45) potkáváme jen výjimečně. Na jedné dvou společenských akcích do roka, občas na golfu jako tentokrát. "Mám pocit, že jsem pořád stejná. Jen děti rostou, já stárnu, mám spokojené manželství. Musím pro vás být hrozně nudná," míní představitelka průvodkyně Pamely z legendárních Účastníků zájezdu.

"Kromě toho stále moderuju, ale akce, na kterých média moc nejsou, což jsem ráda. Prostě žiju spokojený život, a když někam jdu, tak se svými kamarády," krčila rameny Jitka, která nám skoro zapomněla říct, že si vede úspěšně i v charitě. "To je pravda a tam mám ty novinky, na rozdíl od osobního života. Starám se o pět dětských domovů, máme tam 150 dětí a je to úplně úžasné," začala vyprávět.

"Teď nám vycházejí osmnáctileté děti a máme je přesně v tom stádiu, jak jsme potřebovali. Nacházíme jim bydlení, nacházíme jim práci. Spoustu jich máme na praxích v Praze v různých firmách. Je to moc pěkné a baví mne to," dodala.

A abychom téma na závěr odlehčili, chtěli jsme od Jitky vědět, zda by ještě dokázala zazpívat písničku, kterou zpívala a hrála na kytaru v Účastnících zájezdu. "Na kytaru bych si nezahrála, protože to neumím. Ale text bych mohla zkusit zazpívat," slibovala. A jak se povedlo, uvidíte na našem videu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám