Hlavní obsah
Článek

S krásnou brunetkou Lucií Smatanovou (38), Vicemiss ČR 2000, jsme se po delší době potkali v golfovém resortu, kde si zkoušela základy tohoto sportu, a pak jsme společně relaxovali v bazénu a v sauně. Atmosféra byla příjemná a bylo jasné, že při rozhovoru dojde i na intimnější věci.

Lucka se nejdřív natáčení v plavkách bála. "Už měsíc jsem si dala pauzu od cvičení. Nechodím běhat ani cvičit, jen občas udělám nějaký ten dřep. Nepřeháním to, ale v rámci možností se musím držet ve formě," řekla nám na to, že její obavy byly naprosto neoprávněné.

Lucka si užívala prázdniny. "Sice jsem nějakou práci a focení měla, ale neměla jsem to tak hektické, abych musela jezdit úplně každý týden. Měla jsem jeden týden práce a zbytek jsem si dala volno. Byly jsme se sestřenkou v Egyptě, užily jsme si to, bylo to moc fajn. A pak ještě i s kamarádkami," vyprávěla.

Nějak nám ale z toho výčtu vypadl její přítel, advokát Pavel Čálek, se kterým byla tři roky. "Neměli jsme čas. Byla jsem s kamarády a on taky tráví čas s kamarády. My jsme potřebovali čas každý pro sebe," uzavřela Lucka, které se evidentně do rozebírání vztahu moc nechtělo a nakonec z ní vypadlo, že si s partnerem dali pauzu. Nepovažuje to ale zatím za definitivní.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám