Hlavní obsah
Článek

Česká Miss Nikol Švantnerová (31) měla na předávání cen Muž roku jednu z nejodvážnějších rób. Zářila v rudých šatech bez podprsenky, které by dráždily i býka, natož finalisty soutěže. "Jak říkáte, jsou tady samí muži, tak se podle toho musím trochu zařídit," smála se kráska.

Soutěž navštívila poprvé a líbilo se jí tam. "Jsem nadšená, užívám si to, byla jsem i na soustředění a kdo by se rád nepodíval na namakané kluky v trenkách," smála se Nikol, která má doma též sportovce s vypracovanou postavou, fotbalistu Jakuba Horu, takže by u ní jen těžko uspěl nějaký střízlík nebo chlápek s pivním břichem.

"Myslím si, že na postavě úplně nezáleží, ale mám ráda hezké tělo, takže bych mu asi dala přednost. Ale s úplným blbcem bych asi taky nechodila. Muž musí být hezký, ale zároveň mít také něco v hlavě," míní.

O jejím partnerovi ovšem v poslední době proběhla v médiích informace, že si hledá celkem nevybíravý způsobem milenky na sociální síti. "Řešilo se to, ale já k tomu mohu říct jen to, že se to stalo předtím, než jsme byli spolu. Pro mne je to minulost. Jestli něco takového dělal, anebo nedělal, je to jeho věc," řekla na to Nikol.

"Kdyby to dělal teď, tak s ním asi nejsem. Doufám, že je mi věrný," věří. Ale jak se říká: důvěřuj, ale prověřuj. Tak to aspoň vypadá podle odpovědi na otázku, zda se partnerovi občas podívá do mobilu nebo na jeho profil na internetu. "Samozřejmě, že jsem se koukla. Já jsem v tomhle taková, že si chci být ve všem jistá. Ale nikdy jsem nic nenašla, takže jsem spokojená," uzavřela.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám