Hlavní obsah
Článek

První společenskou příležitostí, kam spolu vyrazili muzikant Felix Slováček junior a zpěvačka Michaela Zemánková, bylo vyhlášení Muže roku, kde Felix vystupoval. A to už spolu nějakou dobu žijí a stihli se i zasnoubit (na červencové dovolené v Chorvatsku).

"Konečně byla příležitost někam jít, byly prázdniny, byli jsme u moře v Holandsku a Chorvatsku a nic se nedělo. Teď už se zase vrací koloběh divadel a koncertů. Tady hraju, a tak jsem vzal Mišku s sebou," vysvětloval nám Felix. Toho, že by se na Muži roku zakoukala do nějakého atraktivního mladíčka, se nebál. "To nehrozí. Jsou tady pěkní kluci, ale já mám toho nejlepšího doma," ujistila Míša.

Říká se, že svatba by měla být do roka a do dne od zásnub. Stihnou to tito snoubenci? "My to moc nehrotíme, jestli to bude podle pověry do roka a do dne. Hlavně, aby to bylo v klidu, aby všichni byli v klidu, aby se tam dostavila celá rodina a nejen půlka, a tak," zazněla z Míšiných úst obava vzhledem k vyhrocené rodinné situaci, kdy Felix Slováček a Dagmar Patrasová (67) poslední měsíce plní titulní stránky médií. "To bude dobrý, i kdyby padaly trakaře," ubezpečil Slováček Junior, že mezi tátu a mámu nebudou muset na svatbě dávat plentu, aby se neviděli.

Reklama

Další články

Načítám