Hlavní obsah
Článek

Hned po vyhlášení cen Muž roku byly mnohé porotkyně i fanynky v sále zklamané. Novému vítězi totiž jako první gratulovala jiná žena - jeho oficiální přítelkyně. "Mrzí mne, že je někdo zklamaný, ale jsem dva roky šťastně zadaný a nehodlám to měnit," řekl Super.cz Jakub Kraus.

Jakub, který pochází z Liberce a žije a podniká v Praze, byl ze všech soutěžících ve svých šestadvaceti nejstarší. "Je fakt, že jsem občas zastával roli jejich taťky, ale nepřihlásil jsem se sám," vysvětloval, jaký popud ho vůbec do soutěže dostal a jak se jako "senior" mezi ostatními cítil. "Přihlásil mne kamarád, ale přítelkyně mne v tom podporovala," doplnil.

Právě partnerka má také co dělat s tím, že má Jakub tak skvěle vymakanou figuru. "Je totiž fitness trenérka. Cvičíme spolu," upřesnil Kraus, který se v profesi věnuje zdravé výživě.

A co od vítězství v soutěži Kuba čeká? "Hlavně bych chtěl dobře působit na spoustu lidí, motivovat je a inspirovat, aby ve svém životě dělali něco navíc a posouvali se dál a dál. Na nějaké materiální výhody jsem zatím nemyslel," uzavřel.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám