Hlavní obsah
Článek

Vypadali vedle sebe jako synáček s otcem, alespoň výškově a co do šířky! Řeč je o nejkrásnějším muži světa Neilu Perezovi a loňském českém Muži roku Tomáši Dumbrovském. Možná je to místním vnímáním krásy, ale když se ti dva vedle sebe postavili v boxerkách, bylo jasno!

Filipínec je sice strašně milý chlapík, ale charismatický asi tak jako zrenovovaná babiččina kredenc. K tomu je to mrňavý střízlík, že by až jeden neřekl, že je to vlastně chodící zbraň filipínské zásahové jednotky. Vedle českého Tomáše fakt vypadal v salónu krásy trošku legračně.

„Zákaznice také říkaly, že to je jako nebe a dudy, ale ke mně byl Neil hrozně moc milý. Povídali jsme si. Říkal, že po samotném světovém finále seděl cestou k nám podruhé v letadle a že se moc bál,“ řekl Super.cz Pity z VyVolených, který se nyní věnuje údržbě pleti zákazníků a vzal si do parády také Pereze.

„Dělali jsme mu kosmetiku a ultrazvuk, ten vůbec neznal. V Evropě se čištění pórů dělá tímto způsobem. Trošku mi vadilo kvůli mé práci, že se neholí,“ dodal Pity.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám