Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Ač se zpěvačka Perrie Edwards snaží navenek nedávat najevo svůj bol nad nedávným rozpadem vztahu se snoubencem, nastanou momenty, kdy to křehká duše mladé dívky už nezvládne. Na dvaadvacetiletou členku skupiny Little Mix emotivní moment dolehl během středečního koncertu v New Yorku.

Perrie, s níž se před pár týdny po čtyřech společných letech po sms zprávě rozešel partner Zayn Malik známý z kapely One Direction, začala plakat během koncertu ke čtvrtému výročí skupiny. Stalo se tak během jejího partu nové písně s příznačným názvem The End (Konec). Text znějící: „Nikdo tě nemůže milovat tak, jak jsem tě milovala já,“ už dozpívat nedokázala.

Slzy si zkrátka nevybírají a někdy se nespokojí s odkládáním na vhodnější moment. Útěchu ovšem Perrie nenašla pouze v ostatních členkách kapely, ale i ve fanoušcích v publiku, kteří houfně začali volat, jak ji milují...

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám