Hlavní obsah
Článek

Justin Bieber (17) zřejmě dospěl do fáze, kdy už nechce být za sladkého chlapce, který je idolem dvanáctiletých dívek. Poté, co si našel vážnou známost, si nejspíš připadá jako velký chlap a chce to dát vědět také široké veřejnosti. na sebe si proto vzal tričko s „drsným“ nápisem, v němž si vyšel na nákupy a na pizzu.

Mladičký Bieber se před dvěma lety stal popovou senzací. Jeho talent spolu s roztomilou tváří učaroval mnohým předpubertálním dívkám. Justinův typický účes z polodlouhých vlasů a patkou přes oko se rázem stal hitem. V posledních měsících, kdy mladý zpěvák tvoří pár s čerstvě devatenáctiletou herečkou a zpěvačkou Selenou Gomez, však svůj styl razantně změnil.

Nejen, že si nedávno spolu se svým otcem Jeremym nechal vytetovat na žebra slovo Ješua (v hebrejštině Ježíš), ale také radikálně pozměnil šatník. Ve středu například vyrazil na nákupy do losangeleského Sporty L.A. a na oběd do Tomato Pie Pizza v modrém tričku s velkým nápisem: „F**K YOU AND F**K HER TOO“, což zcela jistě nepotřebuje překlad.

Jeho bodyguard na tom však nebyl o moc lépe. Jeho tmavě modré triko pro změnu neslo slogan: THIS GUY NEEDS A BEER (Tenhle chlap potřebuje pivo).

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám