Hlavní obsah
Článek

Sezóna plavek je v plném proudu a vy stále řešíte postavu? Revolucí v zeštíhlování postavy jsou legíny Hot Shapers, které můžete nosit při práci, při sportu nebo při dívání se na televizi. Nová technologie tkaní tak jednoduše hubne za vás!

Hubnoucí legíny s technologií Hot Shapers

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Legíny fungují jak na základě pohybů při různých aktivitách, tak i v klidu, protože neustále pracují s tělesnou teplotou. Zvyšují teplo vašeho těla, a tím se urychluje spalování tuků v oblasti pasu, bříška a stehen. Jsou vyrobené z elastického materiálu, proto jsou velmi pohodlné, přizpůsobivé a mohou je nosit ženy všech typů postav.

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Můžete je využívat kdykoliv při jakýchkoliv aktivitách a navíc jsou vhodné pro každodenní nošení, proto můžete hubnout celé dny. Zkrátka se hodí úplně pro všechny, ať už žijete aktivně, nebo se rádi díváte na televizi.

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Není nic jednoduššího, než si obléct legíny a propotit se k vysněné postavě, která se zároveň i zpevní a celkově zkrásní. Ne nadarmo se říká, že ve zdravém těle - zdravý duch, tak proč nezačít zrovna u hubnutí a zdravého životního stylu s Hot Shapers?

Další články

Načítám