Hlavní obsah
Článek

Americká herečka Sharon Stone (66) má za sebou jedno z nejodvážnějších focení celé své kariéry. V sedmapadesáti kývla na nabídku magazínu Harper’s Bazaar nechat se zvěčnit na jejich obálku v Evině rouše. Dráždivé, a přesto velice vkusné černobílé snímky bývalého sexsymbolu ze Základního instinktu má na svědomí fotograf Mark Abrahams.

Na Oscara nominovaná Stone zároveň v rozhovoru nechala nahlédnout do svého nejniternějšího soukromí. Povyprávěla o tom, jak se vyrovnává se stárnutím, o výplních vrásek, ale i o dlouhé rekonvalescenci po prodělané mrtvici. Prostřednictvím magazínu dokonce vyzvala čtenáře, aby ji dohodili nového partnera, jelikož po rozchodu s o 27 let mladším přítelem je už dva roky sama...

„Je to takové hloupé... Nevím, co mám dělat. Občas drze flirtuji, ale podle mě si to muži ani neuvědomují a říkají si ‚ona je tak vtipná!‘, ale jestli o někom víte, kdo by mě chtěl pozvat na schůzku, zavolejte do Harper’s Bazaar,“ vyzvala s trochou nadsázky Stone.

Otevřeně promluvila i o tom, jak ji v roce 2011 postihla mozková mrtvice. Intenzivní péči potřebovala devět dní, ale trvalo dva roky, než se opět dostala do původní kondice. Stone musela zapracovat na své chůzi i řeči, jelikož ‚zadrhávala‘.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám