Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Přemýšlela jste někdy nad tím, co je tak zvláštního na kolegyni, po které všichni muži šílí? Proč blázní po ženách, na kterých na první pohled „nic není“? My jsme na to přišli!

Sexappeal není jen o vzhledu

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

To, zda budete zářit sexappealem, překvapivě nezáleží příliš na tom, jak v daný okamžik vypadáte. Důležitý je váš pocit sebejistoty. Abyste na muže působila sexy, musíte se především sexy cítit. A jak si takový pocit zajistit? Jako ověřený trik se osvědčilo padnoucí a svůdné prádlo. Když ráno obléknete podprsenku, ve které se budete cítit jako bohyně, budete tak vypadat, i když přes ni budete mít třeba pytel od brambor. Každá podprsenka má svůj trik – který z nich vyzkoušíte?

Trik č. 1: Probuďte svou něžnou stránku

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

I když jste úspěšná a samostatná žena, nemusíte se bát občas působit křehce. Muži jsou v ochranitelské roli jako ryby ve vodě a uvidíte, že si roli křehké květinky také užijete. Jako něžná víla se budete cítit v bardotce Waves. Speciální střih košíčků této podprsenky podepře vaše ňadra zespodu, zdůrazní horní linii ňader, a vy tak můžete okouzlovat také svými ženskými zbraněmi, které můžete díky otevřenému střihu dát světu na odiv i v hlubším výstřihu.

Trik č. 2: Zahrajte si na tajemnou

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Ženy, které mají svá tajemství, jsou pro muže extrémně přitažlivé. Ženská tajemství totiž vybízejí k odhalení. Jako tajemná kráska se budete cítit v Push-Upce Nature. Zajímavá barevná kombinace, krajka a střih, který zvětší vaše přednosti až o dvě velikosti – to je recept na uhranutí každého muže. Svůj dokonale vymodelovaný dekolt můžete směle vystavit v hlubokém výstřihu, doplnit kouřovým líčením a sledovat, jak se kolem vás tvoří neodolatelná atmosféra.

Trik č. 3: Vsaďte na romantiku

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Máte romantickou náladu? Chcete se někdy cítit jako hrdinka romantického filmu? Oblékněte podprsenku Katherina! Fotopotisk květin s ohromujícím 3D efektem tvoří společně s kávovou krajkou a lesklou výšivkou unikátní romantickou kombinaci. Speciální střih do tvaru T se navíc postará o dokonalý tvar vašeho poprsí a vy se budete cítit nejen svůdně romanticky, ale také pohodlně po celý den. Takové prádlo by bylo škoda nikomu neukázat, nemyslíte?

Trik č. 4: Zapomeňte na starosti

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Muži milují ženy, které jsou bezstarostné, je s nimi legrace a zbytečně se nezatěžují zbytečnostmi. Chcete se cítit právě tak pohodově, bezstarostně a ještě navíc žensky? Stačí obléct podprsenku Josefina. Pohodlný a padnoucí střih se postará o to, že se budete celý den cítit příjemně. A to je základ dobré nálady! Jemný motiv a decentní krajka podtrhne vaši ženskost a vy se můžete cítit v pohodě a přitažlivě každý den.

Další články

Načítám