Hlavní obsah
Článek

To bylo velké haló! Dvojnice Kate Middleton (42) dorazila do Prahy a spolu s drsnou ochrankou si vyšla na procházku do centra. Na Václaváku se lidé mohli přetrhnout, aby si ji vyfotili!

„To určitě není ona, že jo? To by měla tisíc bodyguardů,“ přemýšlela partička pubertálních děcek, ale pro jistotu si Heidi Agan fotila jako šílená, došlo i na selfíčko.

Jejího doprovodu se ptali i senioři, jestli jde skutečně o britskou princeznu. Jeden vtipálek jim odpvěděl, že tutově, že přijela do Prahy inkognito. Turisté se na nic neptali a rovnou fotili jako zběsilí.

Heidi je tu proto, že ji pozval pořadatel Muže roku David Novotný na páteční finále Muže roku v Náchodě.

„Občas se cítím jako hvězda, zvláště na podobných cestách. Praha je nádherné město a pomáhá mi o to víc cítit se jako celebrita. Můj třináctiletý syn se ptal, jestli jsem dostatečně nadšená z toho, že sem letím, že on by byl. Od výstupu z letadla tady zažívám jen samé fantastické věci. Jsem opravdu šťastná, že tu jsem a těším se na soutěž Muže roku,“ řekla nám Heidi.

Ta prý má i podobný hlas, jako Kate Middleton, ale ta zase prý hovoří „královštěji“.

Heidi vnímá, jak se jí za tři roky (dřív pracovala jako servírka) změnil život. „Neměla jsem čas na děti, pracovala jsem osmdesát hodin týdně. Teď se jim mohu věnovat, k tomu cestuji a zažívám samé úchvatné věci,“ přiznává profesionální dvojnice, vedle které se cítíte, jako byste mluvili s originálem.

„Jedno máme stejné. Ani já už nemohu vyjít z domu jen tak v pyžamu,“ dodala s úsměvem žena, které děti prý z legrace doma občas říkají mami Kate.

Reklama

Další články

Načítám