Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Kanadská modelka Khloe Terae se zařadila po bok plejády krásek, které propůjčily své ladné křivky reklamě na kalifornskou značku balené vody.

Rodačka z Toronta přesvědčila tvůrce reklamy nejen svou dokonalou postavou, ale i velkými ňadry, která se na billboardech budou perfektně vyjímat.

Khloe není žádnou začínající modelkou. Stala se Playmate časopisu Playboy, na jehož stránkách provokovala hned v několika mezinárodních vydáních. Ozdobila však i stránky několika dalších magazínů a na sociálních sítích se může pochlubit více než miliónem fanoušků. Khloe se modelingu věnuje už od šestnácti let a rozhodně nepatří ke kráskám, které tučné výdělky z focení ihned prohýří.

Atraktivní modelka je velmi aktivní na poli charity. Prostřednictvím nejrůznějších charitativních akcí podporuje především děti s autismem. Inspirací jí je mladší bratr James, kterému byl autismus diagnostikován ve třech letech. Výdělek z reklamního focení na balenou vodu tak sympatická kráska opět využije ve prospěch dětí potýkajících se s touto nemocí.

Reklama

Další články

Načítám