Hlavní obsah
Článek

Herečka Dana Homolová hrávala ve spoustě filmů a v mládí byla opravdu kočka. Ani ve třiašedesáti nevypadá vůbec špatně. "Teď tedy zrovna držím dietu a dva dny jím jenom dvacet deka rýže, takže už jsem úplně hotová a hladová. Možná i omdlím," vyděsila nás před tím, než vkročila na jeviště, když měla hrát v komedii Z louže pod okap.

Na letní scéně na Harfě naštěstí všechno dobře dopadlo, a tak jsme si mohli povídat dál. "Už moc necvičím, protože mě to nebaví. Dřela jsem se osm let čtyři hodiny denně a bylo to nanic. Stejně mě bolí klouby, mám závratě, nízký tlak. Akorát slezina mi ještě slouží," přeháněla vitální herečka, která vede i svoji vlastní hereckou společnost.

"Žiju normální život jako každý druhý. Vzhledem k tomu, že mám svoji agenturu, tak se mi žije dobře, jsem svým pánem, hraju si s lidmi, se kterými chci, vybírám si svoje režiséry, do všeho mluvím, jsem důležitá jak... Ne, fakt jsem spokojená, když dělám, co chci, komedie jsou mi psané na tělo, teď připravuju novou hru Manželský čtyřúhelník, kterou jsme ještě ani nezačali zkoušet a máme vyprodaných padesát představení," pochlubila se.

"Uživí mne to, nikoho nemám, nemusím hamonit, nedělám hromádky pro budoucnost. Myslím si, že si žiju dobře," uzavřela herečka, která prožila jediné manželství s kolegou Václavem Vydrou (68), poté měla třináctiletý vztah, ale nyní je bez partnera a žádného už ani nechce.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám