Hlavní obsah
Článek

Zpěvačka Míša Nosková (41) po německém fotografovi Thomasi Lichtenwalterovi dlouho netruchlila. Dva měsíce po rozchodu našla novou lásku přímo v divadle. Míša od června randí s kolegou z Divadla Hybernia Ondřejem Báborem, se kterým hraje mileneckou dvojici v muzikálu Přízrak Londýna.

"Bylo to hrozně zvláštní. Známe se už od ledna, kdy byla premiéra Přízraku, a myslím, že ani jednoho z nás nenapadlo, že by mezi námi mohlo něco být. A najednou během posledního představení v červnu jsme si dali pusu, kterou máme ve scénáři, a ona byla jiná. A o dost delší," řekla Super.cz s úsměvem Míša, která je o sedm let starší než její nová láska.

Věkový rozdíl zpěvačka neřeší. "Zatím si jedu na takovém obláčku. Jsem šťastná, věk vůbec neřešíme," dodala Nosková, která je kvůli novému partnerovi hodně často na trase Praha - Brno. Ondřej v Brně žije a nyní také celé léto zkoušel muzikál Děti ráje, kde hraje jednu z hlavních rolí.

"Děti ráje jsem odmítla kvůli pracovnímu vytížení a teď je mi to líto. V Brně jsem tak jako tak skoro pořád. V době konkurzů jsem ale jaksi netušila, že si najdu 'Brňáka'," dodala Nosková, která do brněnského Bobycentra určitě pojede podpořit Ondřeje na premiéru Dětí ráje 11. září.

Jako milenecká dvojice se v Přízraku Londýna spolu objeví 19. září, tak můžete posoudit, zda je jiskření mezi novými milenci znát.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám