Hlavní obsah
Článek

Další českou modelkou, která je nově vdanou paní, je od víkendu finalistka České Miss 2006 a úspěšná modelka Anna Ada Lipoldová, jež převzala po manželovi příjmení Bulín. Aby zavzpomínala na svá léta na výsluní, přizvala na svoji svatbu hned několik missek, které ji zpestřily atraktivní módní přehlídkou.

Anna Ada zvolila na svůj slavnostní den velmi odvážné šaty, které zakrývaly pouze to nejnutnější. „Chtěla jsem mít originální svatební šaty, a protože mám ráda extravaganci, měla jsem už delší dobu jasno v tom, že budou jen z bílé krajky. Šaty jsou ručně ušité z vystřižených krajkových květů našitých na tělový tyl tak, aby zakryly opravdu jen to nejdůležitější a vytvořily tím originální obrazec," prozradila modelka, jejímž manželem se po tříleté známosti stal podnikatel František Bulín.

Šaty nevěstě ušila její maminka, pro kterou to nebyla žádná premiéra. V době, kdy byla Anna Ada vídána na přehlídkových molech i v reklamách v České republice i v zahraničí, jí její máma šila originální šaty pro nejrůznější příležitosti. Právě kolekci všech těchto společenských šatů předvedly její kolegyně a autorská kolekce paní Anny Lipoldové sklidila u svatebčanů velký ohlas.

Módní přehlídku jako překvapení pro svatebčany uvedla v roli moderátorky Eva Čerešňáková, která se následně přidala k misskám Ivetě Vítové, Hance Věrné, Tereze Budkové i Báře Vida Kolářové, jež společně předvedly odvážné a originální šaty vytvořené nevěstinou maminkou. Ta neskrývala slzy dojetí. I missky si svatbu Anny Ady pochvalovaly, ačkoli nebylo jednoduché najít si mezi povinnostmi čas. Bára se těsně před svatbou vrátila z dovolené a Tereza je hodně často pracovně v Německu.

Od své dcery si na přehlídkové molo ráda odskočila Česká Miss 2009 Iveta Vítová (40). „Čas s dcerou si samozřejmě nesmírně užívám, ale ráda se občas vrátím k práci modelky a vidím se s ostatními holkami. K předvádění šatů při takové jedinečné příležitosti mě tedy Ada nemusela vůbec přemlouvat,“ uvedla.

Ani Eva Čerešňáková prosbu své kolegyně neodmítla, i když se intenzivně věnuje vydání své první knihy. „Postupně zjišťuji, co všechno vydání knihy obnáší a není toho málo. Přece jen je to moje prvotina. Kniha je sice napsaná, ale ještě se musí zvládnout mnoho kroků, než na podzim spatří světlo světa. Budu moc ráda, pokud veřejnost zaujme,“ svěřila.

Modelka Hanka Věrná se také nenudí. Byla v České republice jen na pár dnů, hned další den odjížděla zpět za svým přítelem, hokejistou Radkem Smoleňákem, do zahraničí. „Zrovna jsem byla v Česku zařídit několik věcí, takže když to takhle vyšlo, bylo by mi líto Adin významný den nepodpořit,“ vysvětlila.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám