Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Přinášíme vám módní inspiraci, která osvěží váš šatník. Saka, košile a sukně jsou univerzální základ, bez kterého se žádná skříň neobejde. Pokud si potrpíte na kvalitu, ale dělá vám radost, když ušetříte nějakou tu korunu, na BIBLOO.cz najdete světové trendy značek jako Michael Kors, Pepe Jeans a další, nyní za velmi příznivé ceny. Příjemnou zprávou je, že veškeré zboží máme skladem a doručíme vám jej do druhého dne. Nechte se tedy inspirovat.

Blejzry a saka pro formální i neformální příležitost

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Pro přechodné počasí a chladnější večery jistě oceníte sako nebo volnější blejzr. Ideální jsou neutrální barvy jako šedá, béžová a černá, jelikož je můžete snadno kombinovat s ostatními barvami. Pro ležérnější styl padnou skvěle k džínům a pro formálnější zase k sukni. Značková saka pořídíte u nás na BIBLOO.cz již od 699 Kč.

Stylové mini s vysokým pasem

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Nebojte se odhalit nohy, mini jsou in! Trend vysokého pasu přetrvává i u sukní a dokáže pěkně zvýraznit vaši figuru. Pokud k sukni přidáte podpatky, váš pas bude vypadat štíhlejší a nohy delší. Širokou nabídku mini najdete na e-shopu BIBLOO.cz

Košile jako klasika

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Dámské košile v džínovém stylu jsou nestárnoucí klasika, která se opět vrací. Spolehněte se, že s nimi neuděláte chybu a módní policii nepobouříte. Směle do tohoto stylu, sluší totiž každému. Košile od 559 Kč.

Kabelka jako nutný artefakt outfitu

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Ke správnému outfitu nesmí chybět žádné ženě kabelka. Velkým trendem je objemná taška TOTE s čistými liniemi - její výhodou je, že si do ní sbalíte potřebné věci na celý den. Na BIBLOO.cz najdete značkové kousky kabelek od klasiků jako Michael Kors, Longchamp, Replay a Fracomina za skvělé snížené ceny! MK se slevou teď až 50 %? Proč ne?

Dress code, který vás bude bavit

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Trávíte léto v kanceláři a vaše černé pouzdrové šaty už vás začínají nudit? Nebojte se experimentovat. Formální šatník můžete oživit barvami od jemně pudrových po výrazně neonové. Sáhněte i po zajímavém střihu, jako jsou košilové šaty s mašlí v pase, které jsou hitem letošní sezóny.

Další články

Načítám