Hlavní obsah
Článek

Málokdo si na dovolené dává úzkostlivě pozor na to, co všechno kde sní, o co se kde otře, kde si lehne apod. Už vůbec neřešíme, kdo před námi spal v hotelovém pokoji, kdo byl před námi na WC či zda zrovna naše pláž neslouží jako ranní toaleta desítek milovaných mazlíčků. Běžně si tak 80 % z nás přiváží dobře ukryté problémy, které nám každý rok úspěšně ničí zdraví. Bohužel.

Neřešené přemnožené organismy nám zkracují život o 9 let

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Asi každého děsí představa, že v našem těle žijí různé druhy červů a parazitů. Bohužel tento problém se týká čtyř lidí z pěti! Je velmi těžké se nenakazit. Stavíte si s dětmi na pláži hrady z písku? Hrabete si oblázky okolo deky? Dopřáváte si různé laskominy pouličních či plážových prodavačů? Sami máte mazlíka? Na mikroskopické larvičky ukryté v zelenině, v zahrabaných výkalech či za nehty prodavačů nemyslíme nikdo. A co děti? „Bohužel normální člověk nemá ani tušení, kde se nakazil a jak dlouho už v sobě nežádoucí parazity hostí. Většina příznaků se totiž vždy zaměňuje za příznaky běžných nemocí a léčí se antibiotiky. Zbytečně,“ uvádí Adam Sýkora z nezávislého serveru antiparazitikum.cz.

Rychlá vyčerpání, alergie, tloustnutí

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Pokud jsme ke svému tělu vnímaví a neléčíme všechno antibiotiky, je odhalení jednoduché. Přemnožení parazité vyžadují větší množství potravy. Více jíme, hubnutí není možné. Pokašlávání, ztráta energie, nekvalitní spánek, alergie atd. To je jen stručný výčet, na co se normální člověk následně léčí. Larvy běžně prospívají v játrech, v žaludku, v mozku, v plicích, v očích a v dalších částech našeho těla. Larvy škrkavek prolézají celé tělo a vyvrtávají chodbičky ve všem, co jim přijde do cesty. „Po letech jsou nejčastěji odhaleni náhodným vyšetřením jater, kde vytvářejí velké cysty, nebo na vyšetření plic, kam se pacient dostane většinou až za nějakou dobu,“ uvádí lékaři na antiparazitikum.cz.

Odhalte nevinně vypadající i vážnější příznaky včas

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Určitě se nespoléhejte pouze na rady lékařů! Ač nejnovější poznatky dokazují, že zamoření těmito organismy dosahuje alarmujícího stavu, doktoři vám testy na jejich přítomnost v těle jen tak nenaordinují. Důležité je pak sledovat různé projevy onemocnění, které paraziti způsobují. Jste často bezdůvodně unaveni? Trpíte bolestmi břicha? Trápí vás křeče, bolesti svalů a kloubů a množí se alergie?V případě, že na většinu otázek odpovíte kladně, silně zvažte vyhledání pomoc proti parazitům. Umocnění této potřeby přichází v případě, že máte doma čtyřnohé mazlíčky, kteří jsou častým přenašečem, ale třeba už jen v případě, že občas nedovaříte maso nebo zapomínáte umýt ovoce či zeleninu před snědením.

Nezapomeňte se s rodinou po dovolené odčervit!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Díky volně dostupnému doplňku stravy Wurm-Ex je nyní boj s červy, kteří útočí nejen na vás, ale také na vaši rodinu, daleko snadnější. Kombinace účinných látek znepříjemňuje a přerušuje biologický cyklus nežádoucích externích agentů uvnitř celého těla. „Wurm-Ex se užívá pouze 10 dnů 2 tobolky denně. Nepřekračujte denní dávkování, způsobuje úbytek váhy,“ uvádí výrobce Wurm-Ex Petr Pěnkava. V rámci uvedení do lékáren je možné využít rodinné balení, jehož součástí je zdarma i Wurm-Ex Plasma pro děti v hodnotě 390 Kč. Přidejte se ke sportovcům, umělcům a dalším, kteří užívají Wurm-Ex pravidelně 2x ročně. Nepřicházejte dále o své zdraví! Wurm-Ex – červi z těla ven!

Další články

Načítám