Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Modelka Miranda Kerr (28), která je jedním z andílků značky Victoria’s Secret a zároveň manželkou herce Orlanda Blooma (34), se dostala zpátky do formy po narození syna Flynna neskutečně rychle. Miranda sice bikiny fotila už tři měsíce po porodu, ale tentokrát se objevila v odvážných plavkách i na mole, kde jsou na tělech modelek vidět i ty nejdrobnější nedokonalosti. A vypadala opravdu božsky. Na její figuře nebyly znát sebemenší stopy po těhotenství.

Miranda ve středu předváděla novou kolekci australského módního domu David Jones. Kromě slušivých šatů se ukázala i v zajímavých plavkách rafinovaného střihu. V modelu inspirovaném retro stylem vypadala modelka jako sexy Bond girl.

Krásná Kerr, jež je od loňského června manželkou herce Orlanda Blooma, známého Legolase z Pána Prstenů nebo z Pirátů z Karibiku, začátkem ledna přivedla na svět v Los Angeles prvorozeného syna Flynna. Jak sama přiznala, její postava se jí i jejímu muži po porodu líbí ještě mnohem víc. Díky kojení se jí výrazně zvětšila ňadra.

Reklama

Další články

Načítám