Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Milujete módu? Zúčastněte se soutěže módního eshopu answear.cz a vyhrajte titul Nejlepší stylista roku 2015! Stačí nahrát alespoň 3 fotografie vašich autorských stylingů (focené na vás nebo na modelce). Ze zaslaných fotografií vybere odborná porota 15 finalistů, které bude čekat další úkol. Od naší nejprodávanější značky Medicine obdrží 3 produkty, se kterými vytvoří 3 různé stylingy. Kdo vyhraje titul nejlepší stylista roku 2015? To zjistíme již 23. října!

Porota

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

V porotě usednou známé osobnosti, které budou hodnotit vaše kreativní stylingy a rozhodnou o tom, kdo postoupí do dalšího kola a bude blíž k získání vysněného titulu! Můžete se těšit na módní blogerku Pavlínu Jágrovou, slovenskou zpěvačku Kristinu, jednoho z nejlepších fotografů Ondřeje Pýchu či šéfredaktorku časopisu JOY Valentinu Tesařovou!

Medicine

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Celá bitva stylistů probíhá ve spolupráci s nejprodávanější značkou na eshopu Answear.cz - s Medicine. Ta všem postupujícím zdarma poskytne tři kousky oblečení, ze kterých pak soutěžící budou muset vytvořit tři kreativní stylingy. Vítěz se může těšit na otisknutí jeho vítězné práce v časopisu JOY, iPad a dárkový poukaz na nákup v hodnotě 10 000 Kč! Ani soutěžící na dalších místech nepřijdou zkrátka.

Trička a svetry

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Medicine patří již dlouho mezi nejoblíbenější značky. Je cenově dostupná a neuvěřitelně kreativní. Trička s potisky z módy nikdy nevyjdou a právě tato značka se kreativních obrázků a motivů nebojí.

Kabelky

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Klasická černá nebo odvážná červená? Do těchhle krásek se vejde vše, co potřebujete k přežití dlouhého pracovního dne nebo víkendu plného relaxu. A co si budeme povídat, malá kabelka na peněženku a telefon nám prostě nestačí.

Další články

Načítám