Hlavní obsah
Článek

Jak se zdá, Inna Puhajková (38) si je už jistá svým vztahem s fotbalistou Petrem Tlustým. Během tiskové konference u příležitosti představení nového sportovního kanálu Novy Sport 2 ji její všetečný kolega Petr Suchoň spojil právě s prvoligovým fotbalistou a krásná Inna se nebránila. Během individuálního rozhovoru se o partnerovi rozpovídala.

Puhajková prozradila, že s Tlustým zatím nežije ve společné domácnosti. Vzhledem k její práci na Nově a jeho působení ve fotbalovém klubu Vysočina Jihlava oba neustále pendlují. „Zatím spolu nežijeme. Petr za mnou dojíždí z Jihlavy,” říká Inna.

Moderátorce ale vyhovuje, že nyní rozvíjí vlastní kariéru a není už jen tou „partnerkou hokejisty v domácnosti“ jako z dob vztahu s Jágrem. „Už nejsem v té pozici, že bych na přítele čekala, než se vrátí z tréninku. Mám vlastní práci,” říká Inna.

A je tedy rozdíl ve vztahu s profesionálním fotbalistou a hokejistou? „Opravdu se mi to těžko posuzuje, protože můj životní styl je teď jiný. Rozdíl vidím snad jen v tom, že hokejisti mají volna mnohem víc, kdežto ve fotbale mají kluci volno v červnu a v prosinci,” prozradila Puhajková.

S partnerem už má Inna za sebou dvě dovolené. Jedna proběhla v Dubaji a poté si na začátku června užívali v Thajsku. „Příteli skončila sezóna, měl pár týdnů volno a vyjeli jsme ven. Jsem za to ráda, protože letos v létě je v Čechách hezky a člověk ani nemá potřebu odjíždět někam do zahraničí,” říká Inna, která si slibuje, že si s Petrem udělá ještě dovolenou v prosinci.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám