Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Česká Miss Renata Langmannová (37) nafotila další dráždivé snímky. Sex-appeal z fotografií doslova srší. Nádherná Renata, která jako modelka boduje především v zahraničí a v Čechách už přijímá jen lukrativní zakázky za statisíce, je na nových fotografiích neskutečně sexy.

Nové snímky nafotila s uznávaným fotografem Michalem Skramuským krátce před včerejším odletem na dovolenou na Krétu. Celý červenec předtím trávila Renata v italském Miláně, kde má jako modelka hodně zakázek.

"Nejvíc působím v Německu, ale hodně práce mám také v Itálii a Španělsku," řekla Super.cz Langmannová, která od svého vítězství v České Miss zhubla osm kilogramů a je štíhlá jako proutek. Několikrát týdně cvičí a zdravě se stravuje. "Někdy je to docela těžký, protože můj přítel naprosto skvěle vaří," usmívá se Renata.

Právě přítel Ondřej by si měl na Krétě v oblasti Malia, kde nyní tráví s Renatou dovolenou, svoji partnerku sakra hlídat. Až tuhle vášnivou blondýnku s luxusním tělíčkem uvidí Řekové, bude o ní velký zájem.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám