Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Do domu exmanželky Josefa Rychtáře (65) Dariny Nové (66) opět museli vstoupit muži zákona. Ty přivolala na pomoc sama Darina Rychtářová, protože její bývalý muž podle ní nerespektuje nařízení soudu, který mu nařídil zákaz vstupu do domu a na pozemky kolem něj.

Rychtáře před dvaceti dny soudní vykonavatel vykázal z domu v Říčanech kvůli několika údajným napadením své bývalé manželky. On ale prý stále nařízení soudu bojkotuje. „Matku si on a jeho kumpáni neustále natáčejí a fotí, chodí na zahradu, i když to má od soudu zakázané. Policie tam byla znovu s tím, aby přestal porušovat soudní rozhodnutí. Může to skončit úplným vykázáním i z firmy,“ říká syn Dariny a Josefa Josef Rychtář mladší.

Proto Darina Rychtářová přivolala na pomoc policii, která ho varovala, že pokud bude soudní nařízení porušovat, bude zatčen. Syn Rychtáře si ale myslí, že jeho otec bude svoji bývalou ženu ohrožovat a provokovat dál.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám