Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Atraktivní Playmate a fotomodelka Angel Wicky (24) je pyšná na svá čistě přírodní bujná ňadra, které si lidé často pletou se silikony. Ona sama si však zakládá na tom, že nikdy na žádné plastické operaci nebyla.

A protože si velká prsa žádají i kvalitní spodní prádlo, vyrazila svůdná Angel, která nedávno v televizi pobavila i moderátora Jana Krause, za nákupy. Známá divoška se totiž chystá na focení titulní stránky Playboye ve stylu pin-up, což si samozřejmě žádá pořádně žhavé prádélko.

A jaké to bylo pro Angel překvapení, když jí v jednom butiku se spodním prádlem vykouzlili ňadra číslo 10, ač se doteď pyšnila velikostí číslo 5.

„Angel jsme oblékli do podprsenky 65J, což odpovídá velikosti deset. Jsme moc rády, že se ukazuje, že i na stránkách pánských lifestylových magazínů mohou být krásné dívky v krásném prádle, které jim sedí a podpoří jejich přednosti a sebejistotu. Prádlo může být přitažlivé, i když není vulgární či příliš nahaté,“ řekla Super.cz odbornice na dámské spodní prádlo Klára Doubková, jež se výběru spodního prádla pro značně vyvinutou Playmate věnovala.

Angel Wicky  si vyzkoušela i podvazkový pás, ale nadšená byla hlavně z podprsenky, ve které konečně našla oporu pro své obří vnady, což předtím nebylo vždy samozřejmostí.

„Je krásně vidět, jak Angel prádlo sluší a sedí, protože nikde nic nepřetéká, nikde nic neleze a kostice lemuje ňadro. Podprsenka tak opravdu funguje jako PODprsenka, protože prsa PODpírá, nikoliv jako náprsenka,“ dodala vtipně Doubková. Čtenáři pánských magazínů se tak opravdu mají na co těšit...

Reklama

Další články

Načítám