Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

Role v oblíbeném televizním seriálu z herečky Anežky Rusevové (29) nejspíš sexsymbol neudělá. Maskérky se na ní totiž tak vyřádily, že by si o ni žádný muž ani neopřel kolo.

Diváci Anežku ve Vinařích uvidí jako ošklivku Sumečkovou, která má sice do ideálu ženské krásy daleko, ale nejde o žádnou zamindrákovanou chudinku. Pokud by ji ovšem potkali na ulici, určitě by ji nepoznali. Vycházející seriálová hvězdička je totiž v reálu sympatickou mladou ženou, která rozhodně netrpí přebytkem testosteronu.

Maskérky však odvedly skvělou práci a před natáčením ji zohyzdily chmýřím pod nosem a srostlým obočím. Proměna nejprve trvala hodinu, ale později se doba zošklivení zkrátila na třetinu.

„Sumečková je taková bodrá vesničanka a platí asi za nejošklivější ženskou z vesnice. Ovšem všem dnům není konec, ještě uvidíme, jaký bude mít osud a jestli se třeba v průběhu děje nezmění. Což by mne asi potěšilo, protože práce maskérek je výborná a já jsem se až zalekla, jak moc jsou šikovné a jak se jim Sumečková povedla,“ řekla o své roli Anežka, která už má zkušenosti ze seriálů Kriminálka Anděl či Vraždy v kruhu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám