Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

S hercem Martinem Dejdarem (59) jsme se setkali, když v číšnické zástěře obskakoval stůl plný kamarádů a staral se, aby jim nic nechybělo. "Beru to jako filmovou roli a tu hodinu a půl mě to může bavit. Jinak člověk samozřejmě poznává, že je to dřina," řekl Super.cz.

Tuhle profesi si vyzkoušel úplně poprvé. "Ani na škole jsem neměl žádnou brigádu, kdy bych pracoval v baru nebo hospodě. Jezdil jsem jako praktikant na tábor, měl jsem nějakou brigádu v pekárně," vysvětlil.

Když už jsme byli v hospodě, zajímalo nás, jak to Martin sám doma zvládá v kuchyni. Prozradil, že vaří jeho žena, které pomůže třeba s prostíráním. Ta je ovšem zhruba deset měsíců v roce pryč, protože s dětmi pobývá na Floridě. "Chodím sem do hospody. Asi bych byl něčeho schopen, ale přiznávám, že na to nemám čas," svěřil.

"Poměrně brzy vstávám na natáčení a nechci vstávat o kus dřív, abych si udělal třeba vajíčka. Já na jídle nejsem závislý, klidně nemusím jíst třeba celý den. Jídlo není moje preference," krčil rameny.

Nepravidelná strava už ho zase čeká, protože končí prázdniny a jeho žena a děti už odjíždějí. A Martina čeká i spousta práce, aby jim tam udržel životní standard. "Od 10. července natáčím denně a nonstop seriál Přístav. Bude mne to čekat ještě pět měsíců a pak možná ještě dalšího půl roku," předjímá úspěšnost u diváků a navázání druhou sérií herec.

"Tempo je poměrně zběsilé, do toho jsme točili ještě deset dílů pořadu Máme rádi Česko. Bylo to hodně napjaté časově, fyzicky i psychicky. Ale člověk pracuje, a to ho drží při životě. Já to mám rád, svoji práci miluju, takže mi to nevadí," pokračoval.

To ale ještě není všechno. "Je to masakr, denně vstávám v šest a vracím se v jedenáct a teď mi začne i divadlo. Vedle Ypsilonky také muzikál Děti ráje v Brně. Bude to ještě o třicet procent větší masakr," dodal a potvrdil nám, že na něj manželka na daleké Floridě nemusí vůbec žárlit. Žádnou ženskou by ke svému vytížení nestihl. "Ani fyzicky, ani psychicky. Může být úplně v pohodě," uzavřel.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám