Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Módní návrhářka Ivana Mentlová s přítelem, kapitánem pražské Slavie Martinem Latkou, uspořádali v létě hned dvě oslavy narozenin. První narozeniny měla jejich dcera Isabelka, páté narozeniny oslavil také fotbalistův syn Martínek, kterého má s manželkou.

Malá Isabela už začala sama běhat, a návrhářce tak započaly perné chvilky. "Je to hodně náročné, ale krásné. Pracuji stále na sto procent, hodiny spánku se dají spočítat na jedné ruce, ale určitě bych neměnila. Isa i Martínek jsou úžasní a jako rodina fungujeme skvěle," řekla Super.cz Mentlová.

Syna Martínka získal fotbalista na vlastní žádost do soudem určené střídavé péče a užívá si, že s ním může trávit veškerý volný čas. "Martin je naprosto skvělý táta. Se vším pomáhá, dětem se věnuje maximálně. A je šťastný, že můžeme mít Martínka doma dva týdny v měsíci a podílet se tak na jeho výchově," dodala návrhářka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám