Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

Nejvýraznější člen irské chlapecké kapely Boyzone, která slavila největší úspěch v 90. letech minulého století, téměř plynule přešel z jednoho svazku do druhého. Po rozvodu s Yvonne Connolly mohl Ronan Keting (38) přijmout za svou právoplatnou manželku Storm Uechtritz.

Keting má za sebou vleklé rozvodové řízení, které mu život komplikovalo čtyři roky. Letos v březnu soud konečně manželství s matkou jeho tří potomků ukončil, a zpěvák může naplno prožívat lásku k atraktivní televizní producentce.

Svatby nedaleko Edinburghu se kromě rodiny zúčastnili i Ronanovi parťáci z Boyzone Shane Lynch, Mikey Graham a Keith Duffy. Stephen Gately se tohoto okamžiku bohužel nedožil, protože před šesti lety nečekaně zemřel po náhlém selhání plic.

Na obřad dorazila také Danni Minogue (sestra slavnější Kylie Minogue) a Brian McFadden (bývalý člen kapely Westlife). Zpěvákovi potomci už novou maminku dávno přijali za svou. Ronan Keating dokonce Jacka, Missy a Ali požádal o svolení, než Storm Uechtritz požádal o ruku.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám