Hlavní obsah
Článek

Popovou princeznou už sice dávno není, ale Britney Spears (42) na udílení Teen Choice Awards předvedla, že není ani usedlou maminou, která by se musela halit od hlavy k patě. Ve vyzývavém modelu jí to sice slušelo, ale na událost věnovanou dětem a mládeži nebyl zrovna tou nejlepší volbou.

Britney se sice nedávno rozešla s hudebním producentem Charliem Ebersolem, ale další nevydařený románek ji očividně netrápí. Na slavnostní ceremoniál dorazila se svými syny Jaydenem a Seanem a vzala s sebou i bratra Bryana s neteří Lexie. Zpěvačka sice v hlasování, o němž rozhodují děti ve věku 13-19 let, se svou hudební produkcí neuspěla, ale odnesla si alespoň ocenění za svůj módní styl.

Anketa Teen Choice Awards je pro Britney srdeční záležitostí, protože její první ročník v roce 1999 moderovala. Tehdy byla ještě naivní popovou princezničkou, která netušila, že ji čeká strmý pád, mateřské povinnosti i pracně vydřený návrat na výsluní.

Na ceremoniálu plném hvězdiček nové generace se Britney Spears určitě neztratila. Velkou zásluhu na tom měly její šaty, v nichž poodhalila stehna i ňadra. Tak odvážné kousky Britney nenosila ani na počátku kariéry, kdy ještě měla v Teen Choice Awards možnost sama hlasovat.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám