Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Modelka Andrea Verešová (43) se během horkého léta už několikrát pochlubila sexy postavičkou v plavkách. A protože patří k modelkám s dokonalou figurou, má se pořád čím chlubit. Tentokrát ale plavky odložila do kouta a pochlubila se pro změnu něčím úplně jiným.

Slovenská kráska totiž není jen modelkou, ale i vzornou hospodyňkou, která se hezky stará o manžela Daniela Volopicha, dceru Vanessu a syna Daniela. Naposledy se v kuchyni pustila do dietního štrúdlu.

„Užívám si to nejen na molu, ale také v kuchyni. Naše rodina má nejraději domácí jablečný závin, dle možností a nálady přidávám i mák nebo ořechy. Nepřidávám cukr, jablka s rozinkami bývají dostatečně sladká. Vždy se po něm pouze zapráší. Nejlepší na tom je, že štrúdl je poměrně rychlý, dietní a všem moc chutná,“ pochlubila se na sociální síti Verešová, která sladké klidně může konzumovat ve velkém. Díky pravidelnému cvičení jógy na ní totiž není vidět ani jediný gram tuku navíc.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám