Hlavní obsah
Článek

Zpěvačka Lucie Bílá (58) si z druhé řady talentové soutěže Česko Slovensko má Talent dělá rodinný podnik. Super.cz se podařilo zjistit, že do soutěže protlačila slovenskou flamencovou skupinu Remedios. Před léty se přitom mluvilo o tom, že s některými členy tohoto seskupení udržuje více než přátelský vztah.

A podle členů skupiny je právě Bílá přemluvila, aby se do soutěže přihlásili. „Všichni jsme protestovali. Už minulý rok na nás Lucka dost naléhala, ale my jsme tehdy odolali. Nakonec jsem si ale řekli, že by nás tato soutěž mohla nastartovat,“ nechal se slyšet kytarista a zpěvák skupiny Stano Kohútek.

Už teď ale odmítá jakékoliv spekulace o protekci. Tím, co ale říká, si sám protiřečí. „Lucka nás zdravila přímo v divadle před lidmi, přišla za námi dokonce i do zákulisí. Martin Dejdar se jí ptal, jestli nás zná. Ona v pohodě přiznala, že ano,“ prozradil Kohútek slovenskému týdeníku Plus 7 dní.

Otázkou zůstává, jak dlouho bude moci Bílá své oblíbence v soutěži držet. Není totiž žádným tajemstvím, že již od semifinálových kol o postupu soutěžících rozhodují diváci. Protekce na začátku by mohla talentovaným Remedios v očích diváků uškodit.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám