Hlavní obsah
Článek

Americký herec Morgan Freeman už na filmovém plátně prožil spoustu utrpení, ale největší tragédie jej postihla ve skutečném životě. Jeho nevlastní vnučka Edena Hines byla nalezena mrtvá s bodnými ranami před svým domem v New Yorku.

Skutečnou příčinu smrti Edeny nezná ani její slavný nevlastní dědeček, ale vše nasvědčuje tomu, že byla zavražděna. Policie ovšem informacemi šetří, dokud nebude v případu, kvůli němuž byl vzat do vazby její partner Lamar Davenport, jasněji. Podle svědka měl ženu napadnout nožem a vykřikovat, že je posedlá ďáblem.

Edena Hines sice nebyla s Freemanem pokrevní příbuznou, ale se slavným dědečkem trávila spoustu času, protože se po jeho vzoru dala také na herectví. Společně si v roce 1996 zahráli ve filmu Moll Flandersová a Edena se objevila také ve sci-fi seriálu Minority Report.

Přestože tragicky zesnulá herečka nedostala v Hollywoodu příliš příležitostí, slavného dědečka často doprovázela na společenských akcích. Ze společných fotek je zřejmé, že k sobě měli opravdu blízko.

Reklama

Další články

Načítám