Hlavní obsah
Jiří Nedvídek
Článek

Na milovanou chalupu do jižních Čech jezdí Petra Janů (71) už více než dvacet let. K pravidelným rituálům konce léta u zpěvačky patří stejnou dobu i čtrnáctidenní údržba tělesné schránky v nedalekých lázních Třeboň. A tak není divu, že si majitelka jednoho z největších hlasů tuzemské pop music na procedury za ta léta vypěstovala takovou malou závislost.

„Každý rok se sem těším jako malá. Miluju bahenní koupele, zábaly, perličkové koupele, masáže a mají zde i výborné fitness,“ pochvaluje si svůj aktuální program Petra, která se nechala při léčivé bahenní koupeli vyfotit nejen pod hladinou a za svou postavu se ani se šesti křížky na zádech stydět nemusí.

Hned po dvoutýdenní lázeňské kúře si zpěvačka dopřeje ještě jednu krátkou dovolenou v Řecku a pak už bude pravidelně koncertovat se svou novou kapelou Amsterdam. Premiéru už mají za sebou.

„První koncert jsme odehráli teď v sobotu v Rožnově pod Radhoštěm. Bylo tam fantastické publikum. Přestože pršelo, lidi neutekli a koncert si užívali stejně jako já a kluci z kapely. Baví mě to s nimi, a to je hlavní. Už mi nezbývá tolik času, abych dělala věci, které mě štvou,“ směje se Petra. Ta s novou kapelou pojede i velké podzimní turné s Věrou Špinarovou, které vyvrcholí 15. prosince v pražské Lucerně.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám