Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herec Čestmír Řanda (†60) má v životě štěstí na krásné ženy. Bývalý manžel herečky Reginy Řandové, kterou známe mj. ze seriálu Ordinace v růžové zahradě, s níž má syna Čestmíra, na kterého neplatil výživné a skončil kvůli tomu v base, má novou lásku. Je jí bývalá rosnička Tina Pletánková.

Naposledy jsme Řandu potkávali vedle zpěvačky Terezy Soukové, s níž má už tříletého syna Kristiána. Ani tenhle vztah ale nevydržel. Od května už má ale herec a milovník letadel a zbraní nový vztah. S moderátorkou TV Mňam se potkali na křtu knihy jejich společného kamaráda.

"Čestmír je ohromná studnice informací a je s ním velká zábava. Je radost s ním hovořit o čemkoliv a na mnoho věcí máme společné názory. Tak, jak jsem ho osobně poznala, můžu říct, že je to fér člověk, ať už se o něm říká cokoliv. Koneckonců nikdy jsem na zvěsti a pověsti nebrala zřetel, ať už se týkaly kohokoliv. Názor si dělám sama,“ řekla Tina deníku Aha! „Je to nejkrásnější rosnička všech dob,“ rozplýval se herec.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám