Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvák Vašek Noid Bárta (43) s manželkou Gábinou poprvé nechali dceru Terezku na hlídání Gábininým rodičům ve Strakonicích a vyrazili si na víkend jen ve dvou. "S malou jsme byli v Chorvatsku, dovolenou jsme si užili, a teď jsem skoro šílená, že budu poprvé přes noc bez ní," svěřila nám Gábina v golfovém resortu v Kuřimi nedaleko Brna.

Golfová federace je pozvala, aby si tento sport vyzkoušeli v rámci nového programu, kdy chtějí golf přiblížit za přijatelné ceny široké veřejnosti. Nevypadalo to ale, že by si jej Vašek oblíbil. "Golf má uklidňovat, ale já byl hrozně vzteklý, když jsem se nemohl trefit do míčku. A navíc jsem úplně šílel ze všudypřítomných vos. Mám alergii, když mě bodla jedna na motorkářském soustředění v Maroku, skončil jsem v nemocnici. Celý jsem otekl a málem mi museli dělat tracheotomii, abych se neudusil," prozradil.

A ještě jedno překvapení, jen zčásti příjemné, jej v Kuřimi potkalo. Přišli za ním totiž svatebčané přímo z obřadu, který se odehrával na hřišti, s tím, zda by se nemohl zastavit za nevěstou, je totiž její nejoblíbenější zpěvák, a dokonce si ho chtěli objednat, aby na svatbě zazpíval.

"To je pravda, vzpomínám si na to. Manažerka odmítla s tím, že nebudu mít volno. Kdybych věděl, že by se to dalo takhle propojit, mohl jsem si ještě domů odvézt honorář," zalitoval trochu zpěvák, ale s nevěstou, která byla v sedmém nebi a tvrdila, že je to její nejkrásnější svatební dar, ochotně zapózoval.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám