Hlavní obsah
Článek

Stojí se na ni fronty? Nová posila televize Prima Eva Perkausová (30), kterou lidé v Česku znají především přes její poprsí (zkouší být moderátorkou, hlavně je ale fotomodelkou) byla nedávno přichycena při rande s fotbalistou Václavem Kadlecem. Zlé jazyky však o dívce, která se dlouho motala kolem podnikatele v automobilové branži, tvrdí, že rozhodně není jediný!

„Fotbalista, ale i hokejista, nebo hospodský. Napadá vás ještě nějaká branže? Možná byste se trefili i s jaderným fyzikem, kdo ví. Evička zná spoustu mužů,“ prozradila nám „dobrá duše“ z okolí dívky, jejíž dosavadní mediální prohlášení před nástupem do TopStaru moc dobře nenaznačují, že by byla úplně nejvhodnější náhradou za unylou Ivu Kubelkovou. V jednom našem rozhovoru Eva sice ukázala, že se jí prsa stále ještě nezmenšila, inteligentními reakcemi na otázky se ale rozhodně neblýskla.

Ale informace našeho zdroje jsou určitě jen pomluva a nikdo jim nemůže věřit. Vždyť Perkausová se vždy prezentovala jako cudná slečna a vůbec se nezdá, že by byla až tak přelétavá nebo že by hledala tolik zkušeností na poli lásky. Třeba bylo všechno jen špatně pochopeno a Eva se se všemi jako přátelské děvče jen kamarádi...

V čem je Eva podle vás nejlepší?
V moderování
2,1 %
Ve vystavování svých ňader
16,5 %
V balení zazobanců
77,1 %
Ve výuce náboženství
4,3 %
Celkem hlasovalo 28949 čtenářů.
Související témata:

Reklama

Další články

Načítám