Hlavní obsah
David Zápal
Článek

To jsou ale věci! Když Iveta Bartošová (†48) rozbila svému muži Josefu Rychtářovi (65) rodinu, od které ho odvedla, neměla pro jeho bývalou ženu Darinu Novou (66) slova pochopení a mluvila o ní dost nepěkně. Tvrdila dokonce, že byla líná, že se doma musel o všechno starat její miláček a že také se svou ženou stejně patnáct let nežil (toho to těšilo, ale rovnou Ivetu opravoval, že lže). Přesto ale zpěvačka neměla problém zvednout telefon a prosit svou „sokyni“ o záchranu!

„Nechcete si spíš najít jiné téma? Vždyť Iveta už je po smrti, nechte ji v klidu,“ odmítala naše informace Nová nejprve potvrdit. Pak jsme ji ale přece jen neochotně rozpovídali...

„Je pravda, že mi volala. Byla jsem překvapená tím, že se ozývá. Prosila mě, ať nějak zakročím. ‚Prosím, pomoz mi, on je na mě strašně zlej! Bojím se ho! Ubližuje mi!‘ Pak se mezi ní a mým exmanželem rozpoutala šílená hádka. Vůbec jsem to nechápala,“ přiznala pak.

Zpěvačka i její druh měli být ten večer podle našich informací pod vlivem alkoholu. „Nemá smysl to rozmazávat. Coby zdravotnice ze zkušenosti poznám, když někdo mluví pod vlivem, ale fakt to nebudeme spolu řešit. Mě opravdu nepřísluší a nechci se k Ivetě vyjadřovat. Ještě by si někdo mohl myslet, že jsem zhrzená, což je nesmysl. Já jí dodnes děkuji, že si Josefa přitáhla k sobě. Ani netušila, jak mi ve skutečnosti pomohla,“ vysvětlila.

Darinu dodnes mrzí, že Bartošová loni spáchala sebevraždu. „Byla jsem na ni strašně rozzlobená. Věřte, že jsem si s ní užila svoje a proto mě o to víc štvalo, že to neustála. Měla přitom tolik lidí kolem sebe, kteří by jí okamžitě pomohli! Ale musela by se snažit i sama a ne aby přenášela zodpovědnost za svůj život na jiné,“ uzavřela Darina Nová.

Ta tak vyvrací tvrzení Josefa Rychtáře, že jeho manželství s Ivetou bylo bez jediného mráčku.

Reklama

Další články

Načítám