Hlavní obsah
Článek

Bývalá Posh Spice Victoria Beckham (50) s manželem Davidem (48) si i přes jejich vytíženost vyhradili páteční večer na setkání s přáteli Simonem Fullerem, jenž je Davidovým dlouholetým manažerem, a jeho ženou Natalií Swanston. Paparazzi na ně narazili v podzemních garážích jednoho podniku v Beverly Hills, když oba páry po společné večeři a zřejmě i několika alkoholických drincích čekali na odvoz.

Nic netušící Victoria dokonce odložila masku ledové královny a vykouzlila úsměv. Na sobě měla jednoduché černé šaty do půli lýtek s výstřihem, na jaký jsme si v jejím případě už odvykli. Její choť zvolil bílou košili s tmavými džínami. Na téměř totožný ležérně elegantní styl přitom měli toho večera náladu i jejich společníci, a tak byli všichni mimořádně sladění.

Beckhamovi momentálně opět pobývají v Los Angeles, kam se na léto uchylují i s celou rodinou. Americké velkoměsto, za jehož tým LA Galaxy David hrál ještě před Paris Saint-Germain v závěru své profesionální fotbalové kariéry, je pro prominentní anglickou dvojici stále druhým domovem.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám