Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Jestli si někdo myslel, že prsaté dámy si berou muže, které uhranuly svou inteligencí, ostrovtipem a rozměrnou duší, máme pro něj asi špatnou zprávu. Štěpánka Decastelo (45), nositelka jednoho z největších silikonových hrudníků v České republice, to řekla naplno. „Přítel se mi podíval na hrudník a pak mě hned balil,“ práskla nám.

Povídali jsme si spolu na nedávném soustředění soutěže pánské krásy Muž roku. Štěpánka, jak je u ní zvykem, měla zase docela výrazný dekolt.

„Takhle chodím doma u plotny, to jsem si jen odskočila. Mému příteli se velké výstřihy líbí. Teď se dělal nějaký průzkum, z něhož vyplynulo, že jak jsme si mysleli, že se muži dívají nejdřív do očí a pak na prsa, tak to není pravda. Jen na prsa. A můj snoubenec ten průzkum asi evidentně taky dělal. Kvůli tomu mě sbalil,“ směje se moderátorka erotického pořadu.

Její druh je fajn chlapík, ale že by byl úplně nad věcí a netrpěl projevy žárlivosti, to je prý nesmysl.

„Filip žárlí tak, že je nafouklý jak ženská. Říká, že se nic neděje, pak to z něj vypadne. ‚To jste si zatancovali s tím mladíčkem. To byl fešák co?‘ Pak mám doma trošku peklo. A stejné to bude po tomhle soustředění Muže roku,“ dodala s úsměvem Decastelo a naznačila tím, že asi přeci jen trochu přehání.

Reklama

Další články

Načítám