Hlavní obsah
Článek

Asi se mezi nimi cítila dobře a nečekala mnoho chtivých, doslova lačných pohledů, a tak si vzala triko, které dalo vyniknout jejím ňadrům! A zdá se, že si nevzala ani podprsenku. Ester Janečková (51) patřila rozhodně mezi nejvýraznější ženské účastnice sobotního pochodu příznivců nejen gayů a leseb Prague Pride. I jinak orientovaní pánové pronášeli pochvaly!

Vedle Ester, která má hodně smutný důvod se podobných aktivit zúčastnit (její gay synovec kvůli své orientaci a špatným reakcím společnosti spáchal sebevraždu), přišly ale i Nela Boudová (56), Jana Bernášková, přiznaná lesba Jitka Smutná, Lejla Abbasová (44) nebo herec a dlouholetý gay aktivista Jiří Hromada. Všechny dámy byly vyletněné, převážně v krátkých šatičkách a do jedné jim to slušelo!

Na Václaváku, kde v poledne průvod startoval, nebylo k hnutí. Některé odhady tvrdí, že pochodu hrdosti se zúčastnilo mezi osmi a deseti tisíci, jiné hovoří dokonce o 35 tisících. Přišlo i spoustu heterosexuálů, kteří říkají, že jim jinak orientovaní nijak nevadí a proto je podporují.

Prague Pride uspořádali organizátoři již popáté a zatímco ze začátku proti němu bylo mnoho protestů, v současnosti už pomalu utichají. Jako by i ti největší škarohlídi pochopili, že jednou v roce nechat někoho vyřádit se ničemu neuškodí. Nemluvě o tom, že letošní průvod byl skoro prost různých extrémních lidí, třeba navzájem se bičujících obnažených pánů, kteří vnímání gayů většinovou společností dříve zrovna nepomáhali.

Reklama

Další články

Načítám