Hlavní obsah
Článek

Ve zdravém těle zdravý duch, říká se. Jak si ale vyložit rozpoložení francouzské zpěvačky a herečky Vanessy Paradis? I jako zralá žena má totiž postavu děvčátka před vývinem. Jenže bývalá partnerka Johnnyho Deppa letos oslaví třiačtyřicet a je matkou dvou dětí.

Poté, co médii proletěly její snímky v černých bikinách z červencové dovolené v Řecku, se na internetu objevily další fotografie, na nichž byla éterická umělkyně zachycena na pláži bez horního dílu plavek. A Vanessa je na nich snad ještě útlejší.

Kromě opalování jen v zelených kalhotkách dovádí na pláži s třináctiletým synem Johnem Christopherem Deppem III, kterému ovšem rodina neřekne jinak, než Jacku… Vanessa si zároveň spokojeně se cachtajícího syna, jehož počala během třináctiletého vztahu s Deppem, fotila na mobilní telefon.

Paradis a Depp se rozešli v roce 2011, ale herec se už od té doby stačil oženit s kolegyní Amber Heart. Manželství jim však podle všeho zrovna dvakrát neklape. To Paradis už mezitím zvládla tříletý vztah s francouzským zpěvákem Benjaminem Biolayem i ukončit.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám