Hlavní obsah
Článek

Britská supermodelka Naomi Campbell (41) si hodlá vzít ruského miliardáře Vladislava Doronina. Přijala jeho nabídku k sňatku během dovolené v Řecku. Tam pak Doronin modelce na oslavu nechal připravit ohňostroj za 2,8 miliónu korun. A podle přítomných to byl jeden z nejúchvatnějších, jaké kdy viděli.

„Naomi a její přítel si nechali odpálit dvacetiminutový ohňostroj za sto tisíc liber. Naomi nadšením doslova přetékala a chlubila se, že jsou zasnoubeni. A se svými hosty pak událost oslavila. Naomi má jeden z nejkrásnějších prstenů,“ přiznala kamarádka modelky.

„Lidé vycházeli z hotelů a z barů a běželi na pláž a na skály a koukali na ohňostroj. Byl to ten nejúžasnější, jaký jsem kdy viděl,“ tvrdil jeden z nadšených Řeků, kteří ohňostroj spatřili.

Campbell přitom nedávno hovořila o tom, jací se jí líbí muži: „Mám ráda muže, kteří jsou silní. Mám ráda muže, kteří nosí kalhoty. Mám ráda silné muže, kteří vědí, co chtějí. Kteří mi řeknou, co mám udělat. Já nikdy nemůžu Vladovi říct, co má udělat.“

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám