Hlavní obsah
Článek

Herečka Valentina Thielová (82), kterou si většina národa pamatuje jako zatrpklou učitelku Boženku z nesmrtelné komedie Sněženky a machři, slavná byla ale i v padesátých letech, měla na kahánku! Dáma, která celý život cvičí a netrpěla skoro žádnými zdravotními problémy, musela zničehonic do nemocnice. Lékaři jsou doteď bezmocní.

Odstartovala to tím, že začala po přestávce cvičit svou oblíbenou sestavu jógy. Dostavily se ale dosud nepoznané a nesnesitelné bolesti nohou a břicha. Bála se, že si skřípla střevo. Není divu, že zkolabovala.

„Byla u mě na návštěvě zrovna neteř s dcerou, tak mě dostaly do nemocnice. Bylo to opravdu hrozné, nemohla jsem sedět, ležet, jíst, spát, nic,“ cituje herečku deník Aha! s tím, že zhubla o šest kilogramů.

Lékaři jsou bezradní. Vůbec nezjistili příčinu jejího trápení, naštěstí alespoň vyloučili riziko rakoviny. Nyní se už Thielová cítí v pohodě, ale to, že nebyla diagnostikovaná příčina bolestí, ji děsí. Co když přijdou znova a zase si nikdo nebude vědět rady?

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám