Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Americká herečka Teri Hatcher (59), kterou si asi každý spojí se seriálem Zoufalé manželky, má pouze jednoho potomka, ale o to povedenějšího... Je jí ještě ani ne osmnáctiletá Emerson Rose Tenney, kterou herečka počala během manželství s kolegou Jonem Tenneym (53).

Teri svou dceru často bere místo mužského doprovodu na nejrůznější společenské akce včetně filmových premiér a obě tvoří skutečně nerozlučnou dvojku. Emerson, která maminku dorostla už ve čtrnácti, není jen půvabná, ale hlavně má srdce ze zlata.

Spolupracuje s řadou dobročinných organizací, je tvůrkyní charitativní webové stránky ReachandSafe.com, ale především už od dětství pomáhá jako dobrovolnice na mnoha projektech. V deseti letech například odcestovala do keňského Nairobi, kde místním organizacím léčícím sirotky s onemocněním AIDS předala celkem 25 tisíc dolarů. Na střední škole pak s válečným fotografem Sebastianem Richem odjela pomáhat do Argentiny. Zároveň pracuje jako dobrovolnice v dětské nemocnici v Los Angeles, kde rovněž spolupracuje na řadě projektů jako je například výstavba nových místností, kde si děti mohou hrát.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám