Hlavní obsah
Článek

Hyenismus, kterého je schopen americký bulvární plátek National Enquirer, zřejmě nezná mezí. Zatímco minulý týden magazín šokoval fotografií umírající dcery Whitney Houston Bobbi Kristiny na titulní straně, aktuální vydání pochovává Angelinu Jolie (48). Dle jejich tvrzení herečka trpí rakovinou a anorexií. Její váha se prý dostala až na kritickou hranici 37 kilogramů.

Jejich informace se přitom nezakládají na žádném věrohodném důkazu a tvůrci jen dokázali, že se v honbě za prodejností skutečně neštítí ničeho. Na obálce otiskli fotografii Angeliny z její červencové návštěvy Barmy, na níž unavená ve tváři mává místním a její ruka je přímo děsivě hubená. Na ostatních fotografiích i přímo z tohoto momentu přitom herečka zdaleka tak nezdravě nevypadá.

Uvnitř čísla se dokonce píše, že Angelina onemocněla rakovinou i přesto, že v minulosti podstoupila preventivní odstranění vaječníků i oboustrannou mastektomii. Zároveň prý nepozře téměř žádnou stravu a trpí tak anorexií. Údajně má před sebou dva měsíce života. Podle nejmenovaného zdroje magazínu se prý už i děti ptaly táty Brada Pitta, jestli jejich maminka umírá.

Portál GossipCop proto kontaktoval hereččiny blízké, kteří informace vyvrátili a označili je za lživé.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám